About

Ondernemer op Hakken

Wij kennen elkaar al heel wat jaren, hebben samen de nodige Bergen en Dalen wel beklommen (letterlijk en figuurlijk).
Daardoor weten we wat we aan elkaar hebben, onze overeenkomsten, maar vooral wat onze verschillen zijn. Uiteindelijk zijn we allebei ondernemer geworden, de een wat ondernemender dan de ander.
Maar een paar dingen hebben we gemeen, we houden van het leven, zijn een tikkeltje recalcitrant en verwonderen ons over van alles en nog wat van wat wij in dit leven mee maken, en kunnen niet ophouden daar met elkaar over te discussiëren.
We houden van Schoonheid, schoenen natuurlijk, maar vooral houden we van de schoonheid in mensen.
Zijn beide Single en uiteraard lopen wij op hakken, altijd!
We ondernemen, niet alleen als professie, maar ook in ons privé leven. We willen jou een kijkje gunnen in ons leven en laten meebeleven wat wij als ondernemende vrouwen zoal meemaken.

En we ondernemen, veel….

Wendy

Ik ben nu een aantal jaren ondernemer, maak als ondernemer, maar ook als vrouw en vriendin, leuke dingen mee. Ik ben dagelijks bezig met Imago Building, leer o.a. ondernemers en managers om zichzelf te presenteren. Personal Branding is dan ook mijn vak.
Het aantal hakken heb ik nooit geteld, maar de kledingkamer die ik heb is in ieder geval niet toereikend. Ik ben al geruime tijd Singel, no kids, en woon samen met de liefde van mijn leven, Sjors (Chihuahua).

Eva

Ik ben dus ook ondernemer en Single, zoals Wendy schrijft, met een aantal schoenenkasten. Een is in ieder geval niet genoeg. Ik maak de meest gekke dingen mee in mijn leven, misschien omdat ik zelf graag het randje van het toelaatbare opzoek, en misschien omdat ik er gewoon ondeugend uit zie of gewoon ondeugend ben. Althans dat zeggen ze…..
Ik houd van ‘out of the box’, anders, in ieder geval niet standaard.
Af en toe overdrijven is mijn vak en ik mag mijn fantasie graag de vrije loop laten, daar wil ik graag over schrijven. Ik verwonder mij dagelijks over het leven, en zou jullie graag mee willen nemen in deze kronkels.
In het dagelijks leven doe ik iets met communicatie, maar ik geloof niet dat dit interessant genoeg is om over te schrijven, maar je weet maar nooit!

Jij

We maken altijd ruimte voor andere inspirerende vrouwen/ondernemers, om gebruik te maken van onze site om hun verhaal te delen.
Het zou geweldig zijn als Ondernemerophakken.nl een platform wordt voor vernieuwende en inspirerende vrouwen. Vrouwen die elkaar een kijkje in hun leven gunnen.

Dus, heb jij wat te vertellen? Mail ons: mail@ondernemerophakken.nl

Wendy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *